Wij aanvaarden ecocheques!

Nieuw bij ACE: Betaal nu ook met ecocheques!

Je hebt het goed gezien. Vanaf vandaag kan je bij ACE Lighting betalen met ecocheques!

Bij ACE Lighting streven we ernaar om onze klanten niet alleen de beste verlichting te bieden, maar ook om duurzame keuzes gemakkelijk en toegankelijk te maken. Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat je vanaf nu ook met ecocheques bij ons kunt betalen!

Waarom betalen met ecocheques?

Ecocheques zijn een fantastische manier om bij te dragen aan een groenere toekomst. Ze zijn bedoeld om duurzame aankopen te stimuleren en hebben talloze voordelen, vooral als het gaat om het kopen van energiezuinige en milieuvriendelijke producten. Hieronder zetten we de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje:

1. Duurzame keuzes
Met ecocheques kun je bij ACE Lighting kiezen voor een breed assortiment aan duurzame verlichtingsopties. Denk aan energiezuinige LED-lampen en oplaadbare lampen die minder stroom verbruiken én langer meegaan. Dit helpt niet alleen het milieu, maar ook je portemonnee!

2. Energie-efficiëntie
Door te investeren in energiezuinige verlichting, zoals onze LED-lampen, verlaag je je energieverbruik aanzienlijk. Dit leidt tot lagere energiekosten en een verminderde ecologische voetafdruk. Het is een win-win situatie voor zowel jou als de planeet.

3. Lange levensduur
De recente LED lampen hebben een langere levensduur in vergelijking met traditionele gloeilampen. Dit betekent minder vaak vervangen en minder afval. Een kleine stap richting een duurzamer leven.

4. Oplaadbare opties
Onze collectie bevat ook diverse oplaadbare lampen. Deze zijn niet alleen handig en veelzijdig, maar verminderen ook de noodzaak voor wegwerpbatterijen. Een praktische en milieuvriendelijke keuze!

Hoe werkt het?

Het gebruik van ecocheques bij ACE Lighting is eenvoudig:

>> Kies je favoriete producten - Neem een kijkje in ons assortiment van duurzame verlichtingsopties.
>> Reken af aan de kassa - Zowel in onze winkels op de Kammenstraat en Oudaan als online via acelight.be kun je nu je ecocheques gebruiken.

* In de winkel: Monizze, Edenred, Pluxee

* Online: Monizze, Edenred

>> Geniet van je aankoop!

Bezoek ons

Kom langs in onze winkels in Antwerpen of bezoek onze webshop. Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte verlichting die past bij jouw behoeften en die van het milieu. Door ecocheques te accepteren, hopen we jou te helpen bij het maken van duurzame keuzes. Betaal gemakkelijk, steun het milieu, en geniet van hoogwaardige, energiezuinige verlichting.

Zien we je snel in de winkel of online?