Maak je buitenruimte klaar voor de zomer met verlichting van ACE Lighting!

De dagen worden almaar langer en de zomer komt steeds dichterbij. Dat betekent maar één ding: je wil buiten zitten en genieten! Wanneer het zachtjes begint te schemeren, wil je graag nog even verder tafelen met vrienden. Of dat nu in je tuin, op je terras of op je balkon is, dat maakt niet uit. Wat wel belangrijk is, is dat je de juiste keuze van buitenverlichting maakt. ACE Lighting wil je graag een handje helpen en geeft je daarom deze top 3 van kleine buitenlampen. Deze lampjes zijn niet alleen een streling voor het oog, maar ook erg praktisch!

1. FollowMe  van Marset. Dit tafellampje is erg handig, omdat je het kunt verplaatsen en meenemen waar je ook heen gaat. De FollowMe lamp werkt op batterijen en is oplaadbaar.

2. Edison The Petit  van Fatboy is reeds een icoon wat designverlichting betreft. Deze oplaadbare lichtbron is perfect voor zowel binnen- als buitengebruik.

3. MayDay van FLOS: een ontwerp dat op en top esthetisch en functioneel is! Je kan de MayDay meedragen, ophangen of neerzetten en op die manier een lichtbron creëren waar je maar wil.

4. Bellhop   van Flos is een leuk en draagbaar lampje dat voor veel sfeer zorgt. Bovendien is het uitegrust met een dimfunctie.

Al deze lampen zijn verkrijgbaar in onze showroom, Kammenstraat 78 in Antwerpen. Aarzel zeker niet om iets te vragen aan onze medewerkers, het ACE Lighting team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Geniet van de zomer!