Bezoek aan &Tradition

ACE Lighting was te gast bij &Tradition in Antwerpen!

Als verdeler van het merk &Tradition, een geliefde merk bij jong én oud, besloten we om inspiratie op te doen voor onze eigen showroom en bezochten onze vrienden van &Tradition. Al jouw (én ons) favoriete lampen en meubels in één ruimte! Het was een ware ervaring om het totaalbeeld van het merk zo mooi voorgesteld te zien.

Lees verder om onze favoriete snapshots van ons bezoek te bekijken!

 De showroom had de volledige collectie ten toon. We werden begroet met bekende Flowerpot hanglampen alsook de Japans-geinspireerde Formakami hanglampen. De verschillende ruimtes waren gedecoreerd met &Tradition meubels en accessoires zoals waterkannen, glazen en vazen. Fauteuils met zachte afwerkingen zoals lange schapenwol en salontafeltjes met marmeren voeten waren ook te zien in de kamers. Bovendien vonden we op de tafels, groot en klein, de zeer geliefde oplaadbare lampen van het merk zoals de VP9 en Lucca maar ook de Como lamp in een nieuw jasje! Scroll verder voor meer info onderaan ;)

&Tradition: de trendsetter

&Tradition is opgericht in 2010 in Kopenhagen, Denemarken. Het bedrijf heeft zich snel gevestigd als een belangrijke speler in de designindustrie, bekend om zijn hippe en betaalbare ontwerpen.

Hun collecties belichamen een harmonieuze mix van elegantie en eigentijdse esthetiek, waardoor ze een favoriet zijn geworden bij jong en oud in zowel residentiële als commerciële omgevingen.

Bekende designs zijn o.a. de Flowerpot-collectie, de Formakami en hun vele trendy oplaadbare tafellampen zijn zij een trendsetter geworden binnen de industrie.

Zij huizen meerdere ontwerpen van gekende designers zoals Verner Panton, Jaime Hayon, Arne Jacobsen and Space Copenhagen. Buiten verlichting belichamen de accessoires en meubels van &Tradition dezelfde methodiek van elegantie en functionaliteit.

Nieuw van &Tradition: Como in aluminium

Ook nieuwigheden voor 2024 waren te zien in de showroom! Hier alvast een eerste kijkje van de oplaadbare lamp Como in een mooi brushed aluminium. Wij denken dat deze nieuwe finish een topper zal zijn bij liefhebbers van een matte afwerking met een moderne feel. Kom deze oplaadbare lamp binnenkort bewonderen in onze winkel in de Kammenstraat.

Graag meer gezien van ons? Bezoek onze winkel voor huidige showroommodellen of volg ons op onze socials en blijf op de hoogte van nieuwigheden en kortingen!

ACE Lighting Instagram
ACE Lighting Facebook
ACE Lighting Youtube